Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Βασιλικό παρκάρισμα



Πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα πληρώνουν όλοι στη Αγγλία. Είτε είναι "λαϊκός" και διαθέτει ένα σαραβαλάκι είτε ανήκει στην Βασιλική οικογένεια του Κατάρ και έχει δυο πανάκριβα υπερπολυτελή αυτοκίνητα ο νόμος είναι εφαρμόζεται για όλους.

Κλήση 170 λιρών καλείται να πληρώσει η βασιλική οικογένεια γιατί πάρκαρε παράνομα έξω από τα Harrods στο κέντρο του Λονδίνου.

Και δεν πάρκαραν ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά ένα γαλάζιο Koenigsegg CCXR άξιας 1.200.000 εκατομμυρίων λιρών και ένα "φτηνότερο" Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce άξιας 350.000 λιρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Harrods πουλήθηκαν από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ έναντι του αστρονομικού ποσού της τάξης των 1,5 δις λιρών στην Βασιλική οικογένεια του Κατάρ. Όπως καταλαβαίνεται η αστυνομία έγραψε για παράνομο παρκάρισμα τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έξω από το ίδιο τους το σπίτι!

Το σουηδικό Koenigsegg είναι ένα αυτοκίνητο τόσο σπάνιο που μόλις έξι έχουν κατασκευαστεί και πουληθεί στον κόσμο.

Ένας εκπρόσωπος του συμβουλίου της περιοχής δήλωσε "Υπάρχει μεγαλύτερη έλλειψη χώρων στάθμευσης για τους κατοίκους του Κένσινγκτον. Ταυτόχρονα, έχουμε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών που προσελκύονται εδώ λόγο των ωραίων μαγαζιών, εστιατόριων άλλα και αξιοθέατων. Προτεραιότητά μας είναι κάτοικοι της περιοχής. Πρέπει να αποτρέψουμε τα παράνομα παρκαρίσματα".


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου