Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νέα πρόβλεψη από το χταπόδι-μέντιουμ του Μουντιάλ

Ο γνωστός Πολ, το γερμανικό χταπόδι που έχει μέχρι τώρα προβλέψει όλους τους αγώνες των «πάντσερ» στο Μουντιάλ, χτύπησε ξανά! Η ετυμηγορία του για τον ημιτελικό της Τετάρτης μεταξύ Γερμανίας και Ισπανίας είναι… υπέρ των Ισπανών!

Το διασημότερο χταπόδι του κόσμου γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά ζει στο ενυδρείο της πόλης Ομπερχάουζεν της Γερμανίας. Το χταπόδι-μέντιουμ έχει αποκτήσει μέχρι τώρα πιστούς φίλους με τις προβλέψεις του σχετικά με τις αναμετρήσεις της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ.

Η διαδικασία που ακολουθεί το χταπόδι-μέντιουμ είναι η εξής:πριν από κάθε αγώνα του βάζουν μερικά μύδια σε δύο διαφορετικά κουτιά στα οποία υπάρχουν τα σήματα της Εθνικής Γερμανίας και της εκάστοτε αντιπάλου της. Τα χταπόδι τρώει τα μύδια από το ένα κουτί και αυτή θεωρείται η πρόβλεψη του για τον νικητή της αναμέτρησης.

Μέχρι τώρα ο Πολ έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη επιτυχία στις προβλέψεις του: στον αγώνα Γερμανία-Αυστραλία, επέλεξε τη Γερμανία και η «νασιοναλμανσάφτ» κέρδισε με 4-0. Στο αγώνα της Γερμανίας με τη Σερβία, το χταπόδι επέλεξε την ομάδα των Βαλκανίων και οι Γερμανοί έχασαν με 0-1. Στο παιχνίδι μεταξύ Γερμανίας και Γκάνας, ο Πολ επέλεξε και πάλι Γερμανία για να επιβεβαιωθεί με νίκη των Γερμανών με 1-0.

Την ίδια πρόβλεψη έκανε το διασημότερο χταπόδι του κόσμου και για τους αγώνες με την Αγγλία και την Αργεντινή, επιλέγοντας και στους δύο Γερμανία, και βγήκε αληθινό καθώς τα «πάντσερ» θριάμβευσαν με 4-1 και 4-0 αντίστοιχα.

Τελευταία πρόβλεψη του Πολ είναι αυτή για τον αγώνα Γερμανίας-Ισπανίας την Τετάρτη για τα ημιτελικά. Ο Πολ έδειξε να… δυσκολεύεται λιγάκι στην απόφαση του, αλλά στο τέλος -χωρίς συναισθηματισμούς- επέλεξε την ομάδα της Ισπανίας!

Οι προληπτικοί και οι φανατικοί παίκτες του στοιχήματος ήδη έχουν τιμήσει την εμπιστοσύνη τους στην πρόβλεψη του χταποδιού. Μένει λοιπόν να δούμε αν για ακόμη μία φορά ο Πολ θα βγει προφητικός!
www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου