Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

«Προέβλεψε» Γερμανία το χταπόδι!

Πάνω από το κουτί της Γερμανίας έκατσε ο Πολ, το χταπόδι που μέχρι στιγμής έχει πέσει «μέσα» σε όλες τις προβλέψεις που αφορούν τα αποτελέσματα των αγώνων των «πάντσερ» στο Μουντιάλ.

Το διασημότερο χταπόδι στον κόσμο «προέβλεψε» ότι η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ θα καταλάβει την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξένα κανάλια κάλυψαν απευθείας την «πρόβλεψη» του Πολ και οι Γερμανοί περιμένουν να επαληθευτεί για ακόμη μία φορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολ έχει «προβλέψει» ότι η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ θα κέρδιζε την Αυστραλία, την Γκάνα, την Αγγλία και την Αργεντινή, όπως και ότι θα έχανε από τη Σερβία. Η προτελευταία «πρόβλεψη» του συμπαθούς μαλάκιου αφορούσε τον αγώνα με την Ισπανία, στον οποίο τα «πάντσερ» ηττήθηκαν με 1-0 και έμειναν εκτός του μεγάλου τελικού.
Μάλιστα, κάποιοι ζητούν από τους υπεύθυνους του θαλάσσιου κέντρου ο Πολ να «προβλέψει» το αποτέλεσμα του τελικού της διοργάνωσης ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία.

Η μέθοδος είναι απλή. Οι υπεύθυνοι του θαλάσσιου κέντρου ρίχνουν στη δεξαμενή όπου κατοικεί ο Πολ δύο δοχεία, το καθένα από τα οποία περιέχει τη σημαία της ομάδας που πρόκειται να αγωνιστεί και έναν μεζέ. Ο Πολ διαλέγει ένα από τα δοχεία και πάει και κάθεται πάνω του.
www.mundobet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου