Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

Ανελκά: Καλή τύχη στην ομάδα

Ψύχραιμος και ενωτικός παρουσιάστηκε ο Νικολά Ανελκά μετά την είδηση της αποχώρησής του από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ο επιθετικός της Τσέλσι μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Ραιμόν Ντομενέκ, στα αποδυτήρια της ομάδας, παραδέχτηκε το συμβάν, τονίζοντας πως η διαρροή που υπήρξε έγινε από κάποιον που θέλει να βλάψει τους τρικολόρ.

Ο 31χρονος στράικερ των μπλε βέβαια έκανε λόγο για σεβασμό στον θεσμό της Εθνικής, λέγοντας πως... δεν είναι ακόμα ώρα να μιλήσει: "Εχω μεγάλο σεβασμό για την Εθνική ομάδα, σέβομαι επίσης όλους τους συμπαίκτες μου δίχως καμία εξαίρεση, και επιμένω σε αυτό. Η Γαλλία έχει ένα μεγάλο ματς την Τρίτη με τη Νότια Αφρική που θα κρίνει την πορεία της στο Μουντιάλ.

Για αυτό το λόγο, προτιμώ να μην μιλήσω ακόμα", δήλωσε αρχικά ο Ανελκά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Ντομενέκ: "Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα σχόλια που αποκαλύφτηκαν στον Τύπο δεν είναι δικά μου.

Είχα μία έντονη συζήτηση με τον προπονητή αλλά έγινε μέσα στο άβατο των αποδυτηρίων μεταξύ εμού και του κόουτς, μεταξύ των συμπαικτών μου και του επιτελείου. Δεν θα έπρεπε να βγουν αυτά από τα αποδυτήρια.

Δεν ξέρω τι όφελος υπήρξε από αυτή τη διάδοση, αλλά σίγουρα δεν ήταν κάποιος από την ομάδα. Στόχος μου δεν ήταν ποτέ να διαταράξω την Εθνική που είναι ένας θεσμός τον οποίο σέβομαι. Δέχομαι τον αποκλεισμό μου από την Γαλλία και εύχομαι καλή τύχη στους μπλε και της Νοτίου Αφρικής", κατέληξε ο επιθετικός της Τσέλσι.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου