Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ορίστηκαν οι ώρες του Final Four της Ευρωλίγκα

Για τις 10.00 το βράδυ της 7ης Μαΐου, ημέρας Παρασκευής, ορίστηκε ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για το Final Fourτης Ευρωλίγκα. Ο αγώνας της ελληνικής ομάδας θα είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός, καθώς τρεις ώρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως είναι γνωστό, το φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα θα φιλοξενηθεί στο «Παλέ ντε Μπερσί». Δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή 9 Μαΐου θα διεξαχθούν στο ίδιο κλειστό γυμναστήριο στο Παρίσι ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, στις 7.00 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, από την Πρωτομαγιά θα έχουν ξεκινήσει οι αγώνες των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Τα δυο πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν 1/5 και 3/5 και αν χρειαστούν τρίτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6/5 με το παιχνίδι του Ολυμπιακού να έχει οριστεί για τις 13/5 λόγω της συμμετοχής του final four της Ευρωλίγκα.
Η ημιτελική φάση θα ξεκινήσει στις 15/5 και αν οδηγηθεί σε πέμπτο αγώνα, τότε οι τελικοί θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 16/6. Ωστόσο, αν τα ζευγάρια στην προημιτελική και ημιτελική φάση ολοκληρωθούν νωρίτερα, τότε θα μετακινηθούν νωρίτερα οι ημερομηνίες.
www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου