Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Οι Άγγλοι ανακάλυψαν τον Χατζηπαναγή!

Η Guardian ανακάλυψε με καθυστέρηση μερικών δεκαετιών τον "Νουρέγιεφ" του ελληνικού ποδοσφαίρου παραθέτοντας ένα video με χάιλαϊτς από την καριέρα του στον Ηρακλή. Στο κείμενο που προλογίζoνται τα στιγμιότυπα, ο Χατζηπαναγής χαρακτηρίζεται ως ο "Έλληνας Μαραντόνα".

"Μπορείτε να δείτε γιατί τον αποκαλούν έτσι κλικάροντας στο video αλλά και να διαβάσετε γιατί ένας τόσο θαυμάσιος παίκτης φόρεσε μόλις μια φορά τη φανέλα εθνικής ομάδας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το video προκάλεσε πάταγο με αναγνώστες από κάθε γωνιά του πλανήτη να αποθεώνουν τον μάγο της μπάλας.

Ακόμη και Άγγλοι φανς δείχνουν να μην πιστεύουν πως ένας ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε στο κατά τα άλλα άσημο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνοντας την διαφορά με τις περίτεχνες και εμπνευσμένες ενέργειες.

Χαρακτηριστικά τα είναι τα σχόλια που γίνονται και τα οποία παραθέτουμε.

Gallers: "Ο Χατζηπαναγής μοιάζει με τον Ντιέγκο! Εκπληκτικό υλικό"

ForeignRed: "Μου έπεσε το σαγόνι βλέποντα το video του Χατζηπαναγή. Είναι ο καλύτερος παίκτης από εκείνους που δεν ήξερα μέχρι σήμερα.

KingGhidra: "To συγκεκριμένο κλιπ είναι το καλύτερο που έχει δημοσιευτεί για πολύ καιρό στο μπλογκ. Τι ανακάλυψη! Εκπληκτικό!

frolix22: "Το συγκεκριμένο υλικό είναι απίστευτο"

Dirkus17: "Το video είναι σπίστευτο, όμως κάποιοι παίκτες (επιθετικοί και αμυντικοί) ήταν κάπως πως να το πω, είναι πρωτάθλημα αυτό;

musherX: "Ο Μαραντόνα ήταν Έλληνας;"

Woohoowoo: "Eίναι αστείο το πόσο ανίκανους συμπαίκτες έχει. Τους σερβίρει στο πιάτιο τη γαρνιτούρα και τη σάλτσα και εκείνοι αστοχούν".

PickledHarrrington: "Ένας μάγος της μπάλας".

Δείτε το video που εντυπωσίασε τους αναγνώστες της Guardian
sport24.gr

1 σχόλιο: