Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ντοκουμέντο από Καρατζαφέρη!!
Ένα κείμενο απίστευτης μισαλλοδοξίας, ανιστόρητο, εκδικητικό και πλήρες μετεμφυλιακού μίσους είναι το κείμενο της ΕΚΟ Αποστράτων της Γραμματείας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το κείμενο υπογράφεται από τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία, Νικόλαο Χριστοδούλου, και τον υποναύαρχο Γεώργιο Μπουστικάρη, γραμματέα και ειδικό γραμματέα της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Και οι δύο κατηγορούν ευθέως τον Ανδρέα Παπανδρέου ως ρίψασπι, τον Γιώργο Παπανδρέου πως θα ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα του, κάνοντας χρήση αμερικανικού διαβατηρίου και θα εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ επιτίθενται κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, γιατί πρότεινε να ονομαστούν τρεις αίθουσες στη Βουλή με τα ονόματα των Γρηγόρη Λαμπράκη, Αλέκου Παναγούλη και Παύλου Μπακογιάννη, για να τιμηθούν πολιτικοί που αντιστάθηκαν στο κατεστημένο.

Στο ίδιο κείμενο επιχειρείται η απαξίωση των αντιπάλων της Νέας Δημοκρατίας με αιχμές και αναφορές που καταδεικνύουν πως η διαχείριση των εθνικών θεμάτων από αυτούς ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία.



πηγη:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου