Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

52.221 δολάρια για ένα γεύμα ο Αμπράμοβιτς!

52.221 δολάρια για ένα γεύμα ο Αμπράμοβιτς!




Όταν ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τρώει έξω, τρώει βασιλικά! Ο Ρώσος μεγιστάνας σε ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα, έφαγε με την παρέα του στο Ιταλικό εστιατόριο «Nello’s», πληρώνοντας φυσικά και τον λογαριασμό. Ούτε λίγο ούτε πολύ ξόδεψε 52.221.09 δολάρια, εκ’ των οποίων τα 5.000 ήταν το μπουρμπουάρ!

Η παρέα του Αμπράμοβιτς, που αποτελείτο από τρεις συνεργάτες του, το 16χρονο γιο του, Αρκάντι και την εγκυμονούσα σύντροφό του, γεύθηκε πιάτα με θαλασσινά, μοσχάρι, ζυμαρικά και τρούφες ενώ παρήγγειλε τα ακριβότερα κρασιά του καταλόγου. Αυτά, ανέβασαν την τιμή, καθώς η συνολική αξία τους ξεπέρασε τα 35.000 ευρώ!

Οι άντρες ήπιαν ποτό με το γλυκό τους και λίγο πριν η παρέα σηκωθεί από το τραπέζι, προσέφεραν σε ένα διπλανό τραπέζι ένα μισογεμάτο μπουκάλι κρασί Petrus. Απίστευτη τύχη αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα από τα ακριβότερα κρασιά!

Ο παμπόνηρος ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Νέλο Μπάλαν, προσέφερε μία μπάλα στον Αμπράμοβιτς και του ζήτησε να αγοράσει τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στα γραφεία της «NY Post» για να δώσει στην περίφημη στήλη «PageSix» το… ρεπορτάζ στέλνοντας και φωτογραφία του λογαριασμού!
marca



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου