Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ψωμιάδης: «Δεν προσπαθούμε να τρελάνουμε κανέναν»

Ψωμιάδης: «Δεν προσπαθούμε να τρελάνουμε κανέναν»

Για τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις της Καβάλας το τελευταίο διάστημα, καθώς και για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα, μίλησε ο ισχυρός άνδρας των «αργοναυτών» Σταύρος Ψωμιάδης στον «Sentra FM».

Αναλυτικά:

Για τις εντυπωσιακές μεταγραφές της Καβάλας: Δεν προσπαθούμε να τρελάνουμε κανέναν. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά, να έχει η ομάδα μία αξιόλογη πορεία και να καθιερωθεί στην Α' Εθνική, εκεί που της αρμόζει να είναι. Δε μετράει το οικονομικό για παίκτες τέτοιας εμβέλειας. Είναι η ασφάλεια, η ηρεμία που τους προσφέρεις, οι εγκαταστάσεις και οι υψηλοί στόχοι. Το πρωτάθλημα μας είναι ανταγωνιστικό και πρέπει να παίρνεις ποιοτικούς παίκτες.

Για την πορεία της Καβάλας στον Α' γύρο του πρωταθλήματος: Θα είναι τρομερή κατάκτηση για την ομάδα να μπει στα πλέι οφ. Προσπαθούμε να την φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε βάλει μακροχρόνιους στόχους, να καθιερωθεί η ομάδα στην Α' Εθνική. Γίνεται καλή δουλειά από τώρα για να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Και με νέους παίκτες και με έμπειρους. Αν η ομάδα πάει ακόμη πιο ψηλά, αυτό είναι χαρά για όλους και θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Σμολάρεκ: Είναι πολύ ευχαριστημένος, ο ίδιος είπε ότι είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Θέλει να προσφέρει τα μέγιστα για να φτάσει ψηλά η ομάδα και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Έχει ήδη κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και θεωρεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αντάξιο των περγαμηνών του.

Για τον Σόσιν: Είχαμε έλλειψη σ' αυτή τη θέση. Είχαμε μόνο τον Σουλτανίδη και τον Γιάννου και ο προπονητής ήθελε να παίξει με δύο επιθετικούς μπροστά. Έπρεπε να καλύψουμε το κενό που υπήρχε. Με τη βοήθεια και του Ντομπρασίνοβιτς ο οποίος από το καλοκαίρι μας είχε ζαλίσει για τον Σόσιν, συμφωνήσαμε με τον παίκτη κι ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα.

Για το δημοσίευμα για τον Μακελελέ: Δεν ισχύει. Δεν έχουμε έλλειψη σ' αυτή τη θέση και δεν προτάθηκε ποτέ αυτό το όνομα. Για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της Καβάλας: Προς το παρόν ψάχνουμε έναν δεύτερο αριστερό μπακ για να βοηθήσουμε και τον Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του σ' ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Για τον προπονητή της ομάδας: Ο κ. Γούτης είναι έμπειρος, έχει ξαναδουλέψει στη μεγάλη κατηγορία, τον εμπιστευόμαστε και θα πορευτούμε μαζί του όσο γίνεται. Τον στηρίζουμε και θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την αποχώρηση του Παπακώστα: Ήταν θέμα ψυχικής κατάστασης, λόγω των δημοσιευμάτων που υπήρχαν από το καλοκαίρι για το αν θα μείνει ή φεύγει. Δεν μπορούσε ο άνθρωπος να συνεχίσει, δεν άντεξε ψυχολογικά.

Για την φετινή πορεία του πρωταθλήματος: Υπάρχει θέληση από τους παράγοντες. Βέβαια, τα διοικητικά προβλήματα έχουν πάει πίσω το θέαμα αλλά πιστεύω ότι αυτό θα διορθωθεί με το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου