Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πόσο καθαρά είναι τα ρούχα που αγοράζουμε;

Πόσο καθαρά είναι τα ρούχα που αγοράζουμε;

Ερευνα τηλεοπτικής εκπομπής απέδειξε οτι είναι γεματα επικίνδυνα μικρόβια. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Θα μπορούσαν τα καινούργια σας ρούχα να σας αρρωστήσουν; Πλένετε τα ρούχα που μόλις αγοράσατε πριν τα φορέσετε; Όταν θα δείτε το βίντεο με το ρεπορταζ της διάσημης εκπομπής Good Morning America είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε σίγουρα...

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής αγόρασαν 14 ρούχα από μεγάλα και γνωστά καταστήματα της Νέας Υόρκης και τα έδωσαν για ανάλυση στον διευθυντή του μικροβιολογικού εργαστηρίου της Ν.Υόρκης Dr. Philip Tierno. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων είναι σοκαριστικά!

Στα περισσότερα ολοκαίνουργια ρούχα βρέθηκαν, βακτηρίδια μικρόβια και ιοί που είναι επικίνδυνα για την υγεία και το κυριότερο.Μπορούν να παραμείνουν "ζωντανά" στα ρούχα για μέρες ακόμα και για εβδομάδες!

Αν αναρωτιέστε πως μπορεί το νέο σας μπλουζάκι να είναι γεμάτο επικίνδυνα για την υγεία σας μικρόβια είναι απλό.Κάποιοι αγόρασαν το ρούχο πριν από σας και το επέστρεψαν, ή απλά το δοκίμασαν! Κάποιοι από αυτούς ήταν άρρωστοι ή είχαν κάποια μεταδοτική ασθένεια!

Γι αυτό προσοχή! Πάντα καλό πλύσιμο σε όλα τα ρούχα που αγοράζετε...Δεν είναι τόσο καινούργια και καθαρά όσο νομίζατε...

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της εκπομπής με παρουσιαστή τον δικό μας George Stefanopoulos!



newsit

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Τους ανεβάζετε της επισκέψεις όταν τους έχετε στη σελίδα σας … στείλε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σου blogger....Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

    www.ksipnistere.blogspot.com
    email : ksipnistere1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή