Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Απάτησε τη γυναίκα του με τη… γυναίκα του!

Απάτησε τη γυναίκα του με τη… γυναίκα του!

Μαθήματα προς κάθε άνδρα που σκέφτεται να απατήσει τη γυναίκα του μέσω του διαδικτύου! Αγαπητοί άνδρες δείτε τι έπαθε ένας… άτακτος Βρετανός που έκανε το γόη στο Facebook!

OSimon και η Stefanie ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μέχρι που η Stefanie μετά από επτά χρόνια γάμου και με την μικρή κορούλα τους μόλις λίγων μηνών, άρχισε να υποψιάζεται ότι ο άνδρας της την απατά.
Χωρίς να μείνει με σταυρωμένα χέρια αποφάσισε να κάνει τον… ντετέκτιβ στο διαδίκτυο, στήνοντας μια τέλεια παγίδα στον ανυποψίαστο Simon. Μπήκε λοιπόν στο Facebook και ζήτησε από την άνδρα της να γίνουν… «φίλοι». Εμφανίστηκε σαν 21χρονη ξανθή σεξοβόμβα και υιοθέτησε μέχρι και το κατάλληλο λεξιλόγιο για να γίνει πιο πιστευτή.
Κι ο Simon τσίμπησε. Όχι μόνο την έκανε «φίλη» του, άλλα άρχισε αμέσως το… στενό μαρκάρισμα κάνοντάς της πρόταση να αποκτήσουν πιο… στενές επαφές. Ο «Ηλίθιος Πρώην Άνδρας», όπως των αποκαλεί πλέον η Stefanie, την παρακαλούσε να βρεθούν από κοντά και φυσικά όχι για να πιουν καφέ.
Μάλιστα ήταν τόσο μπουνταλάς που την παραδέχθηκε, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι μιλά στη γυναίκα του, ότι όχι μόνο είναι παντρεμένος, αλλά έχει και εξωσυζυγική σχέση! Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν στο πρώτο ραντεβού με την… 21χρονη ξανθιά καλλονή, βρέθηκε face to face με τη γυναίκα του.
Στην κυριολεξία κατάπιε τη γλώσσα του και δεν ήξερε τι να πει. Γι’ αυτό άνδρες μακριά από Facebook και internet, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι στην άλλη πλευρά του υπολογιστή.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου