Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Προσλήψεις ανέργων στην Εθνική Τράπεζα

Άρχισε σήμερα η εφαρμογή του προγράμματος της Εθνικής Τράπεζας, για την πρόσληψη άνεργων νέων ηλικίας έως και 30 ετών.
Από σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για πρόσληψη, μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζα www.nbg.gr, στη θέση "ενδιαφέρουσες συνδέσεις /Πρόγραμμα Απασχόλησης Άνεργων Νέων".

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικά και οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, θα εφαρμοστεί κυλιόμενο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης με σύμβαση διάρκειας έξι μηνών σε ολόκληρη τη χώρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει την πρόσληψη, εξακοσίων κατ΄ αρχήν ανέργων νέων, 300 ανά εξάμηνο, ηλικίας έως 30 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων οικονομικών σχολών.

Στόχος του προγράμματος,σύμφωνα με την τράπεζα, είναι η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για νέους ανέργους και παράλληλα η απόκτηση γνώσεων και κατάρτισης, που θα αποτελέσουν χρήσιμα εφόδια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των θέσεων, που έχουν προκηρυχθεί για κάθε νομό, είναι ανάλογος του αριθμού των κατά τόπο ανέργων που γνωστοποίησε στην Τράπεζα ο Ο.Α.Ε.Δ.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων στο Πρόγραμμα είναι πτυχίο πανεπιστημιακής οικονομικής σχολής, ηλικία μέχρι 30 ετών και εγγραφή ως ανέργων στον Ο.Α.Ε.Δ. μέχρι και 17.03.2009.

Το κριτήριο επιλογής είναι ο βαθμός του πτυχίου, με προσαύξηση 10% εφόσον υπάρχει μεταπτυχιακός τίτλος συναφής με τα Οικονομικά.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου