Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η φάρσα του αιώνα στους οπαδούς της Σέλτικ!

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν ονειρεμένο για τους οπαδούς της Ρέιντζερς καθώς πήραν... διπλή χαρά: από τη μία πανηγύρισαν την κατάκτηση του 52ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας (αφήνοντας δέκα πίσω την "αιώνια αντίπαλο" Σέλτικ) και από την άλλη σκάρωσαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία μία φάρσα άνευ προηγουμένου στους φίλους της Σέλτικ.

Για απίστευτα χαμηλές τιμές και τεράστια ποικιλία τερμάτισε στο e-shop.gr
Το απίστευτο σκηνικό που στήθηκε έχει ως εξής: Το ρολόι σημαδεύει το 22ο λεπτό του πρώτου μέρους, με τη Ρέιντζερς να προηγείται με 1-0 εκτός έδρας της Νταντί και τη Σέλτικ να παραμένει ακόμα στο 0-0 με τη Χαρτς στο "Σέλτικ Παρκ", με τα αποτελέσματα αυτά να στέφουν τους "διαμαρτυρόμενους" πρωταθλητές και μάλιστα με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την αντίπαλό τους.

Ξαφνικά, την ώρα που γίνεται ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου εις βάρος ενός παίκτη της Χαρτς το γήπεδο σηκώνεται στο... πόδι, με την φράση "ισοφάρισε η Νταντί" να ακούγεται από τα χείλη κάθε οπαδού των "κελτών".

Πως έγινε αυτό από τη στιγμή που η Νταντί δεν πέτυχε ποτέ γκολ σε εκείνο τον αγώνα; Οι ευρηματικοί οπαδοί της Ρέιντζερς είχαν συννενοηθεί μέσω forum στο διαδίκτυο και έστειλαν ταυτόχρονα χιλιάδες sms σε κινητά τηλέφωνα υποστηρικτών της Σέλτικ, με την... ενορχηστρωμένη αυτή ποδοσφαιρική απάτη να έχει τον κωδικό "Επιχείρηση Τάνγκο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου