Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

3.000 προσλήψεις έρχονται στον χώρο της Yγείας
Δύο νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη 3.000 και πλέον Ιατρών, Οδοντιάτρων, καθώς και νοσηλευτικού προσωπικού στις υπηρεσίες του ΙΚΑ και τα νοσοκομεία της χώρας αναμένεται να εκδοθούν το αμέσως προσεχές διάστημα- και σε κάθε περίπτωση έως τα τέλη Αυγούστου.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.000

γιατρών και οδοντιάτρων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα.

Η έτερη προκήρυξη, που αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη περισσότερων των 1.000 ατόμων νοσηλευτικού προσωπικού στα Νοσοκομεία και τις Μονάδες Υγείας της χώρας.

Ειδικότερα στο ΦΕΚ 267/18-6-2009 (τεύχος ΑΣΕΠ) δημοσιεύεται η προκήρυξη του ΙΚΑ για την πλήρωση 2.000 μόνιμων Ιατρών και Οδοντιάτρων.

Εντός των επόμενων ημερών η σχετική προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί και στον ημερήσιο Τύπο οπότε και θα ξεκινήσει η 20ήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στη Διοίκηση του ΙΚΑ και θα υποβάλονται στο γραφείο Γεν. Πρωτοκόλλου, Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα, ενώ στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής οι υποψήφιοι θα συμπληρώνουν στον φάκελο την ένδειξη «Αίτηση για την προκήρυξη...» και θα τον αποστέλουν στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, Για την Πλήρωση Θέσεων ΠΕ Ιατρών ή ΠΕ Οδοντιάτρων, ΤΘ 34215, 102 10 Αθήνα.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου