Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Μήπως Είσαι Στο Παρά Πέντε Να Κερατώσεις;

Ένας πλήρης οδηγός για αποφασισμένους. Διότι πρώτα κερατώνουμε (όχι εμείς, κάτι γνώστοι) και μετά γράφουμε.

Κέρατο4
Αν η απάντησή σου στον παραπάνω τίτλο είναι «πάντα» ή «γεννήθηκα έτοιμος», σταμάτα να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Αν, πάλι, το παρατσούκλι σου δεν είναι Ξαβιέρα Χολάντερ ή Δον Ζουάν, ξεφύλλισε τις λίστες των επόμενων σελίδων για να μάθεις αν είσαι κοντά στο να το ρίξεις το κέρατο — και, κυρίως, αν είσαι κοντά στο να το φας. Και για μπόνους, μελέτησε προσεκτικά και μερικές συμβουλές για να μην πιαστείς στα πράσα εφόσον το πάρεις απόφαση.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ

> Από μουγκοθόδωρος έχει γίνει γλωσσοκοπάνα και αφηγείται άπειρες ιστορίες για το γραφείο, στις οποίες αναφέρονται γυναικεία ονόματα. Δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα, αλλά, επειδή το σκέφτεται, φροντίζει ώστε να μην ξενίσει τη σύντροφό του κανένα γυναικείο όνομα που θα ακούσει στο μέλλον. Παράδειγμα: «Τι ποια Λιάνα, ρε μωράκι μου; Δεν θυμάσαι τη Λιάνα από το γραφείο που σου είχα πει ότι είχε τρακάρει το Yaris της;».

> Όχι μόνο δεν είναι πια ένα με τον τριθέσιο καναπέ του σαλονιού, αλλά δεν τον χωράει ο τόπος. Όλο θέλει να βγαίνει: για να πάει το σκύλο βόλτα, να κατεβάσει τα σκουπίδια, να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ (αυτό που είναι μακριά, το μεγάλο).


> Καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι με οποιοδήποτε κομπλιμέντο προέρχεται από γυναίκα, ακόμα κι αν αυτή είναι η 65άχρονη περιπτερού της γειτονιάς του ή η 5άχρονη ανιψιά του, που του είπε «Σείε Γώγο, είσαι ωλαίος».

> Δεν συνοδεύει τη γυναίκα του σε γάμους. Ή, έστω, σε όσους μπορεί να αποφύγει.

> Τρώει γιαούρτι για βραδινό.

> Σβήνει το «in a relationship» από το προφίλ του στο Facebook. Κι άμα το ανακαλύψει η γκόμενά του, λέει ότι έχει γίνει μαλακία.

> Όποτε βλέπει τον Μπερλουσκόνι στην τηλεόραση, φωνάζει: «Είσαι θεός, μεγάλε».

> Αγοράζει μηχανή ή κάμπριο.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ

> Οι φούστες, τα φορέματα, τα μαγιό μικραίνουν — τα ντεκολτέ, τα τακούνια, τα σκισίματα μεγαλώνουν.

> Είναι πιο αδύνατη/γυμνασμένη από ποτέ. Κι αν ερωτηθεί γι’ αυτό από τον άντρα της, απαντάει «για σένα, μωράκι μου».

> Την ίδια απάντηση δίνει κι όταν ερωτηθεί για τη σχεδόν ολοκληρωτική αποψίλωση του μπικίνι της.

> Ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει «γι’ αυτό τον Γιώργο από το γραφείο» που, όταν είχε έρθει στην εταιρεία, του τα ’χε κάνει τούμπανο του άντρα της λέγοντας συνέχεια πόσο αστείος/ταλαντούχος/ευγενικός είναι.

> Κάνει δραστικές αλλαγές σε σημαντικά πράγματα χωρίς να ζητάει τη γνώμη του άντρα της (η οποία γνώμη κάποτε ήταν νόμος). Π.χ., εμφανίζεται ξαφνικά με κοντά πλατινέ μαλλιά ενώ είχε μακριά καστανά.

> Σταματάει να γκρινιάζει για πεταμένες κάλτσες και μη σηκωμένα καπάκια λεκάνης.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου