Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πλήρωσε με τη ζωή του το γκολ που έβαλε

Με την ίδια του τη ζωή έμελλε να πληρώσει τη μεγάλη του αγάπη για το beach soccer ένας 23χρονος Ρουμάνος ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που πανηγύριζε το γκολ που μόλις είχε βάλει! Το απίστευτο περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, συνέβη στην πολυσύχναστη παραλία του Κατακόλου στον Πύργο Ηλείας, έξω από γνωστό παραλιακό κατάστημα διασκέδασης και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουομένων κάθε ηλικίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στην Ασφάλεια αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος 23χρονος Silviu Valentine Toudas είχε μεταβεί στην παραλία μαζί με έναν ακόμη συνομήλικο και ομοεθνή του, με τον οποίο έπαιζαν καθημερινά ποδόσφαιρο. Οι δύο φίλοι διασκέδαζαν και απολάμβαναν το παιχνίδι όταν ξαφνικά ο 23χρόνος Ρουμάνος θέλησε να πανηγυρίσει για το γκολ που πέτυχε σε βάρος του φίλου του. Πάνω στον ενθουσιασμό του, κρεμάστηκε από το δοκάρι του τέρματος, το οποίος όμως -για άγνωστο λόγο- έσπασε και υποχωρώντας έπεσε επάνω του και τον χτύπησε στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Εντρομοι συμπαίκτες και λουόμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αλλά ο άτυχος νέος έχασε ακαριαία τη ζωή του. Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.
Από την αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του παραλιακού καταστήματος στον οποίο ανήκε το μεταλλικό τέρμα, αλλά μετά την προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου