Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Μία φορέας του Aids μόλυνε 6 ποδοσφαιριστές της premier league

Μία είδηση που προκάλεσε σοκ και έσπειρε τον φόβο στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αγγλίας αποκάλυψε η Αγγλική εφημερίδα «Sun». Έξι παίκτες που αγωνίζονται στην premier league κινδυνεύουν να έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης με την ίδια κοπέλα που είναι φορέας της θανατηφόρας νόσου.

Τα ονόματα των αθλητών και της γυναίκας δεν μπορούν να αποκαλυφθούν για λόγους νομιμότητας, ωστόσο σύμφωνα με πηγές το βασικό ζήτημα το οποίο έχει τεθεί προς διαλεύκανση με τις απαιτούμενες εξετάσεις είναι αν η γυναίκα ήταν φορές του ιού πριν ή μετά τις ερωτικές περιπτύξεις της με τους παίκτες.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ενημερώσει τις οικογένειες του ακόμα προκειμένου να μην προκληθεί πανικός. Αφού βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τότε θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε έρθει σε επαφή με τους έξι άνδρες μέσω του αγοριού της. Όταν χώρισε με αυτόν αποτέλεσε την ερωτική σύντροφο των έξι παικτών.

Αφού πληροφορήθηκε ότι έπασχε από τον ιό, ΗΙV τότε αμέσως επιχείρησε να ενημερώσει όλους τους παλαιούς ερωτικούς της παρτενέρ.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου