Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και ο Ψωμιάδης

6 Οκτωβρίου 2009, 09:01

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο νομάρχης σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ τόνισε ότι προχωράει σε αυτή την κίνηση για να εκπροσωπηθεί και η Μακεδονία.

«Πρέπει να ακουστεί η φωνή του λαού που φιμώθηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφησε, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει κάποια άλλη, μεγάλη, όπως τόνισε, υποψηφιότητα, που θα τον πείσει ότι εκφράζει την πλατφόρμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

"Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά μαζί με άλλα άξια, ικανά στελέχη και θα είμαι παρών. Μπαίνω μπροστά, δηλώνω παρών για μια μεγάλη, νικηφόρα κεντροδεξιά παράταξη. Αν, όμως, κάποια άλλη υποψηφιότητα με πείσει ότι εκφράζει, αξιόπιστα, ιδεολογική πλατφόρμα, την ιδεολογική ταυτότητα που εκφράζει ο κεντροδεξιός χώρος, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να συστρατευτώ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Alter.

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης είπε ακόμη, μιλώντας στο Mega, πως "πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για μια μόνο υποψηφιότητα".

Σήμερα ο Κώστας Καραμανλής θα αποστείλει επιστολή στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και στη συνέχεια θα εκδηλωθούν οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου