Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

«Μεγάλα» ονόματα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας πέφτουν «θύματα» προσωπικής πολιτικής αποτυχίας, καθώς οι πολίτες τούς «μαύρισαν».

Ονόματα, όπως αυτό του τσάρου της οικονομίας στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργου Αλογοσκούφη, η πρώην υπουργός Εργασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Θόδωρος Κασίμης, όπως και ο Γιάννης Βαλινάκης, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναδάκης, ο θείος του πρώην -πλέον- πρωθυπουργού, Αχιλλέας Καραμανλής, ο Αναστάσης Παπαληγούρας, αλλά και ο «βατοπεδινός» πρώην υπουργός, Ευάγγελος Μπασιάκος μένουν εκτός Βουλής.

Εκτός και άλλα, λιγότερο ηχηρά, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας:

Η Κατερίνα Παπακώστα, ο Παναγιώτης Μελάς, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Σταύρου, ο Άρης Σταθάκης, το πρώην κυβερνητικό στέλεχος Αδάμ Ρεγκούζας, ο Γιώργος Σαλαγκούδης, η Νατάσα Ράγιου, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης και άλλοι.
ZOUGLA

1 σχόλιο:

  1. Γιατι αν βγαινανε τι θα γινοταν;Η ΝΔ του γερου Καραμανλη τελειωσε.Θελει ρεκτιφιε,καινουργιο προφιλ και αρχηγο βαρβατο.Οι μεχρι τωρα χλεχλεδες ειναι αχρηστοι.Που ακουστηκε,η Ελλαδα να ειναι η μονη καπιταλιστικη χωρα με κομμουνιστικο καθεστως.Παγκοσμια πρωτια.Τις πταιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή