Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Στα χέρια του Πιλάβιου…

... είναι πλέον ο φάκελος με τα στημένα παιχνίδια της Β' Εθνικής και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια τις επόμενες μέρες

Με όλο το φάκελο που περιέχει του στημένους αγώνες στην Β' Εθνική γύρισε από τη Νιόν της Ελβετίας ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Εκεί είχε πολύωρη συνομιλία με τον επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας Πέτερ Λιμάχερ. Ο ίδιος ο Πέτερ Λιμάχερ με δηλώσεις στην Καθημερινή είχε πει για τον συγκεκριμένο φάκελο πως περιλαμβάνει «15 πιθανότατα στημένους και 7 πιθανόν στημένους αγώνες στη διάρκεια του δευτέρου γύρου της περσινής περιόδου στη Β' Εθνική, στους οποίους εμπλέκονται 11 ομάδες, μία εκ των οποίων εμφανίζεται 5 φορές».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ παρέλαβε από τον κ. Λιμάχερ τον φάκελο με όλα τα στοιχεία, ενώ είχαν και πολύωρη συνάντηση, και αφού τον μελετήσει ενδελεχώς θα τοποθετηθεί δημόσια για το όλο ζήτημα. Αυτήν την τοποθέτηση περιμένουμε πλέον όλοι ώστε «να χυθεί άπλετο φως» στην υπόθεση αλλά και πιθανόν τιμωρίες για τις εμπλεκόμενες ομάδες. Επίσης θεωρείται βέβαιο πως ο φάκελος στη συνέχεια θα παραδοθεί στην Εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου