Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφορεί ψυχοπαθής με μαύρο τζιπ και 22αρι πιστόλι

Με ψυχοπαθή και επίδοξο δολοφόνο βρίσκονται αντιμέτωποι στο δρόμο ανυποψίαστοι πολίτες αλλά και οι αστυνομικοί που καλούνται να εντοπίσουν τον οπλοφόρο άνδρα, ο οποίος, κινούμενος τις νύχτες σαν φάντασμα, οδηγώντας το μαύρο τζιπ του, πυροβολεί στο ψαχνό περαστικούς άνδρες και γυναίκες.

Μετά και το χθεσινοβραδινό χτύπημα στον Κολωνό, με θύμα τη 47χρονη Μαρία Δημάκου που βλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, η υπόθεση από τα μεσάνυχτα ανετέθη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο μανιακός δράστης γέρνει τους ώμους του προς το κάθισμα του συνοδηγού και πυροβολεί μέσα από το τζιπ, γι' αυτό και μέχρι τώρα στα τέσσερα συνολικά χτυπήματά του δεν έχει βρεθεί κάποιος κάλυκας στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της zougla.gr, οι αξιωματικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο ψυχοπαθής οδηγός χρησιμοποιεί στις επιθέσεις του 22άρι πιστόλι. Οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν στα χέρια τους την παραμορφωμένη βολίδα των 5,5 χιλιοστών από τη δεύτερη επίθεση και από το τυφλό τραύμα που προκλήθηκε στον 52χρονο Ιωάννη Ζουριδάκη, στις 7.34 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, στο Μοσχάτο.

Ο 52χρονος ήταν τόσο άτυχος που η βολίδα τον χτύπησε αρχικά στο αριστερό μπράτσο του, διαπέρασε τη θωρακική χώρα και, αφού βρήκε και τη σπονδυλική στήλη, εν συνεχεία σφηνώθηκε στη σπλήνα του, καταστρέφοντάς την.

Σε αντίθεση με τον άνδρα, το χθεσινοβραδινό χτύπημα στη 47χρονη γυναίκα ήταν διαμπερές.

Όπως χαρακτηριστικά μάς ανέφερε αστυνομικός: « Η σφαίρα… ''σούβλισε'' την κοιλιά της γυναίκας που μέχρι στις 5 τα ξημερώματα υποβάλλονταν σε επέμβαση στα χειρουργεία του Ερυθρού Σταυρού».

Το πρώτο θύμα του επικίνδυνου δράστη ήταν, τη Δευτέρα, ο Βούλγαρος ποδηλάτης, στον Βοτανικό, ο οποίος βλήθηκε ελαφριά στο χέρι.

Το τρίτο χτύπημα έγινε εις βάρος 42χρονης, αλλά ο δράστης δεν βρήκε το στόχο του, καθώς η βολίδα εξοστρακίστηκε στην πρόσοψη του καταστήματος ρούχων Glou, στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Πειραιώς στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό αυτό δεν καταγγέλθηκε από τη γυναίκα το ίδιο βράδυ, αλλά μόλις χθες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και θέλουν να συλλάβουν τον μανιακό δράστη, πριν αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.

Και οι δύο γυναίκες πρόλαβαν και διέκριναν το μαύρο τζιπ, το οποίο και έχει καταγράψει κάμερα καταστήματος μετά την επίθεση στο Μοσχάτο και τον σοβαρό τραυματισμό του 52χρονου Ι. Ζουριδάκη.

Ωστόσο, από τη λήψη της κάμερας δεν διακρίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου