Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Με υποπολυβόλο Oύζι η εκτέλεση του Δημάρχου

Με υποπολυβόλο Oύζι η εκτέλεση του Δημάρχου

Με υποπολυβόλο Oύζι η εκτέλεση του Δημάρχου
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009, 12:40


Σοκ στην Καβάλα από την αποκάλυψη πως οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη, είναι οι δύο ταμίες του Δήμου.

Το θανάσιμο ραντεβού δόθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο δήμαρχος επιβιβάστηκε στο υπ’ αριθμό ΝΕΗ-4545 αυτοκίνητό του, μάρκας Audi, και αναχώρησε από το σπίτι του στην περιοχή Παληό Καβάλας, λέγοντας στην οικογένειά του πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους δύο ταμίες του Δήμου στις 7:30, νωρίς το βράδυ, οι οποίοι και τον παρέσυραν σε απόμερο σημείο, στις παιδικές κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου. Αφού του κατάφεραν χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, ο ένας από τους ταμίες τον πυροβόλησε στο κεφάλι, στην αριστερή κροταφική χώρα, με ημιαυτόματο όπλο Ούζι. Στη συνέχεια, με το συνάδελφο - συνεργό του έκρυψαν το πτώμα στο πορτ παγκάζ του Audi, το οποίο και εγκατέλειψαν στην παραλία της Σαρακίνας.

Η Ασφάλεια Καβάλας έφθασε στα ίχνη των δραστών, όπως αποκαλύπτει αξιωματικός στη zougla.gr, μετά από πληροφορίες ότι οι δύο ταμίες αναζητούσαν επιχειρηματίες της πόλης, με σκοπό να δανειστούν μεγάλο χρηματικό ποσό, κάτι που όμως δεν κατάφεραν. Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με την «τρύπα» των 700.000 € στα ταμεία του Δήμου, έβαλε σε υποψία τους αστυνομικούς, που προσήγαγαν τους δύο ύποπτους ταμίες στην Ασφάλεια, χθες το βράδυ. Τα ξημερώματα οι δράστες ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα, κατονομάζοντας, μάλιστα, και το φίλο τους στη Νικήσιανη Καβάλας, που τους έδωσε το Ούζι.

Στη zougla.gr μίλησε ο Αλέξανδρος Μπιτζής, αστυνομικός επιθεωρητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: «Τα κίνητρα των δραστών φαίνεται πως ήταν καθαρά οικονομικά, γι’ αυτό και σκότωσαν το δήμαρχο, θέλοντας να το αποδώσουν σε δικό του ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τη στιγμή που υπήρχε τόσο μεγάλο έλλειμμα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως στα χέρια μας κρατάμε όλους τους δράστες αυτής της καλά… σκηνοθετημένης δολοφονικής ενέδρας. Προσπάθησαν να μας παραπλανήσουν, για να φανεί ως συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματία εκτελεστή».

Ο ετήσιος τακτικός έλεγχος στα ταμεία του Δήμου, ο οποίος και συνεχίζεται, ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου από ορκωτούς λογιστές της Θεσσαλονίκης. Ο έλεγχος γίνεται στα πλαίσια κλεισίματος των βιβλίων και είναι ο καθιερωμένος για το έτος 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος είχε βρει χρήματα και είχε εξασφαλίσει να καλύψει το μερίδιο που του αναλογούσε, σε αντίθεση με τους ταμίες του.

zougla

1 σχόλιο:

  1. KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
    ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΣΤΟ **2010** ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009.
    **astrofegia** (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΙΚΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή