Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Πανηγυρισμός - εκδίκηση!

Στις 26 Δεκεμβρίου 2008 η Μάντσεστερ Σίτι διέλυε με 4-0 τη Χαλ στα πρώτα 45 λεπτά (τελικό σκορ 5-1) «αναγκάζοντας» τον τεχνικό των «τίγρεων» Φιλ Μπράουν αντί να πάει με τους παίκτες του στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, να τους κρατήσει μέσα στο γήπεδο κάνοντας τους δριμύτατες παρατηρήσεις.

Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, οι παίκτες της Χαλ δεν ξέχασαν εκείνη την ακραία ενέργεια του προπονητή τους και φρόντισαν να του το... ανταποδώσουν περίπου έναν χρόνο μετά στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και με τον ίδιο τρόπο (!)

Η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» είχε φτάσει στο 82ο λεπτό και οι «πολίτες» φαινόταν πως θα έπαιρναν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες χάρη στο γκολ του Σον Ράιτ Φίλιπς από το 45', όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη... Εκείνο το λεπτό κέρδισαν πέναλτι, ο Τζίμι Μπούλαρντ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και σε συνεργασία με τους συμπαίκτες του πανηγύρισε με τον πλέον απίθανο τρόπο: έκανε «κήρυγμα» αλά... Μπράουν στους υπόλοιπους που είχαν δημιουργήσει, καθιστοί, έναν κύκλο γύρω του.


marca.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου