Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δημάρχου Παγγαίου

Μεγάλη επιχείρηση έχει οργανώσει το τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για τον εντοπισμό του δημάρχου Παγγαίου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη, η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Ο αδελφός του δημάρχου δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης, ισχυριζόμενος πως το βράδυ της Κυριακής ο αδελφός του αναχώρησε από την οικία του, στο Παληό Καβάλας, με το ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι έχει επαγγελματικά ραντεβού και από τότε αγνοείται η τύχη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, ο δήμαρχος επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Νέα Πέραμο Καβάλας (του Δήμου Ελευθερών), όπου και είχε τα προγραμματισμένα ραντεβού του. Για το λόγο αυτό και οι μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε ολόκληρη την περιοχή των Δήμων Ελευθερών και Ορφανού, δυτικά του νομού Καβάλας.

Νωρίς το απόγευμα, άντρες του τμήματος Ασφαλείας έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του δημάρχου, ενώ αύριο το πρωί οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου των Ελευθερών.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου