Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Έβγαλε βόλτα το κοπάδι στην εθνική οδό

Δεν μπορούσε να διαλέξει πιο επικίνδυνο σημείο για να βγάλει βόλτα το κοπάδι του, ένας 46χρονος κτηνοτρόφος από την Καβάλα… Έκπληκτοι οι οδηγοί που ανέπτυσσαν μεγάλες ταχύτητες στην Εγνατία Οδό, έσπευδαν να φρενάρουν όπως- όπως βλέποντας ξαφνικά μπροστά τους πρόβατα και κατσίκια να περπατούν αμέριμνα στο οδόστρωμα!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε ένα από τα σημεία όπου η κυκλοφορία είναι πυκνή αλλά επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται με υψηλή ταχύτητα, τον κόμβο του Αγίου Ανδρέα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του κοπαδιού το έβγαλε στο δρόμο αφήνοντάς το χωρίς την παραμικρή επίβλεψη, αδιαφορώντας πλήρως τόσο για τους επερχόμενους οδηγούς που υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πέσουν θύματα τροχαίου ατυχήματος, όσο και για τη σωματική ακεραιότητα των ίδιων των ζώων!

Κάποιοι από τους οδηγούς ειδοποίησαν με τα κινητά τους την Τροχαία Καβάλας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 46χρονο βοσκό και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης, η οποία του άσκησε δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών και τον άφησε ελεύθερο αφού όρισε τακτική δικάσιμο.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου