Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

«Μιζαδόρος ο Σκολάρι»


Ευθείες βολές από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πρώην προπονητή της Πορτογαλίας
Απίστευτα πράγματα είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ ήταν καυστικός για τον πρώην προπονητή της Πορτογαλίας, αποκαλώντας τον «μιζαδόρο», αφού όπως λέει προτιμούσε ποδοσφαιριστές που είχαν σπόνσορα την Nike, την οποία είχε και αυτός. Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική ιστοσελίδα «ionline.pt», ανέφερε μεταξύ άλλων πως το τραπέζι του Σκολάρι είχε περισσότερους ανθρώπους απ' ότι η αποστολή της ομάδας, καθώς έπαιρνε μαζί του για να φάνε Βραζιλιάνους φίλους του και φίλους του από την Νike.
«Τι μπορώ να πω για έναν άνθρωπο που ήρθε στην Πορτογαλία και έφυγε από εδώ χωρίς να κερδίσει τίποτα και ακόμα τον θεωρούμε καλό προπονητή. Συνυπήρξαμε με τον Σκολάρι για εννέα μήνες στην Πορτογαλία, αλλά η πρώτη συνάντηση που είχα εγώ ο Κόουτο, ο Φίγκο και ο Ρουί Κόστα μαζί του, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε κάποια πράγματα γι' αυτόν. Μας είχε πει ότι ήρθε στην Εθνική προκειμένου να πάει μετά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Κοροϊδευόμαστε; Τι είναι αυτό που είπε;», τόνισε αρχικά.
Και συνέχισε: «Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σε μια εθνική ομάδα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα για όλους. Και αυτός το μόνο που σκεφτότανε ήταν να φύγει για άλλη ομάδα;
Μιλούσε για πειθαρχία και για τιμωρίες και το μόνο που κατάφερε ήταν να απομακρύνει από την εθνική σημαντικούς παίκτες όπως οι Βίκτορ Μπαία και Ζουά Πίντο».
«Έτρωγαν οι φίλοι του»
Τέλος, για τα γεύματα είπε: «Συνήθως στα γεύματα των ομάδων οι παίκτες είναι περισσότεροι από το τεχνικό επιτελείο. Με τον Σκολάρι δεν συνέβαινε αυτό. Το δικό μας τραπέζι είχε 18-20 άτομα και του Σκολάρι πολλά περισσότερα. Κοροϊδευόμαστε; Τι πράγματα είναι αυτά; Πάντα έπαιρνε μαζί του τους Βραζιλιάνους φίλους του και τους φίλους από την ΑΙΚ.
Επειδή είχε σπόνσορα την Nike, πάντα ανάμεσα σε έναν παίκτη που είχε σπόνσορα τον addidas και έναν που είχε την Nike, διάλεγε αυτόν με την Nike».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου