Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

«ΚΑΒΑΛΑ:«ο καλύτερος τουριστικός προορισμός»Ψηφίστε να κερδίσει το διαγωνισμό!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ο Δήμος Καβάλας με τη συνεργασία του Δήμου Φιλίππων, του Επιμελητηρίου και τη συνδρομή του Συλλόγου Καβαλιωτών στην Αθήνα συμμετέχουν σε μια σύγχρονη προσπάθεια προώθησης της πόλης μας, ανάμεσα σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 14 Νοεμβρίου 2009 στη δημοφιλή εκπομπή «Ι LOVE GR» του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ, στις 19.00 η ώρα θα προβληθεί η ΚΑΒΑΛΑ και θα διαγωνιστεί μαζί με άλλους εννέα τουριστικούς προορισμούς, προκειμένου να ψηφιστεί ως «ο καλύτερος τουριστικός προορισμός».

Στόχος μας είναι να στείλουμε όσα περισσότερα sms μπορούμε καθώς και να ψηφίσουμε μέσω της ιστοσελίδας της εκπομπής.

Μια και η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν από τώρα μέχρι το πέρας της εκπομπής. Η ψηφοφορία γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:
Α. Μπορούν να στείλουν από κάθε αριθμό κινητού τηλεφώνου μέχρι πέντε (5) sms, στο νούμερο 54660 με κείμενο: Η (αφήνετε ένα κενό) 6, ήτοι Η 6.
B. Επίσης, μπορούν να ψηφίσουν απεριόριστες φορές μέσω της ιστοσελίδας www.ilovegr.gr.

Τις τελευταίες μέρες καταβάλλεται από τους φίλους της Καβάλας σε ολόκληρη την Ελλάδα (σε αυτό βοηθάει ο Σύλλογος Καβαλιωτών στην Αθήνα) μία πολύ γενναία και φιλότιμη προσπάθεια να διαφημιστεί και να προβληθεί η πόλη μας και κατ’ επέκταση ολόκληρος ο Νομός Καβάλας μέσω αυτής της ευκαιρίας που μας δίνεται.

Όλοι οι κάτοικοι της Καβάλας αλλά και όσοι αγαπούν αυτό τον τόπο μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ψηφίζοντας με τους δυο προαναφερόμενους τρόπους. Υπάρχει ακόμα χρόνος να διαδοθεί αυτή η προσπάθεια. Η ΚΑΒΑΛΑ αξίζει να κερδίσει αυτό το διαγωνισμό!

kavalanet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου