Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Έμπορος "κοκαϊνης" ο πατέρας του Τέρι

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του αγγλικού ποδοσφαίρου η αποκάλυψη της εφημερίδας “Νews οf the World”, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του Τζον Τέρι είναι έμπορος κοκαϊνης. Η εφημερίδα ήταν αυτή που έφερε το θέμα στην επιφάεια παγιδεύοντας τον Τεντ Τέρι, καταγράφοντας την παράνομη συναλλαγή που έγινε σε μπαρ του Έσεξ

Άνθρωπος της “News of the World” εμφανίστηκε ως μεσάζοντας και εξασφάλισε από τον πατέρα του αμυντικού της Τσέλσι τρία γραμμάρια κοκαϊνης, έναντι ενός ποσού 40 λιρών, αφού πρώτα πήρε τη διαβεβαίωση ότι επρόκειτο για καθαρή ουσία. Στη συνέχεια ζήτησε να μην γίνει γνωστό το θέμα, τονίζοντας: “Αυτό είναι μεταξύ εμένα και εσένα. Μην πεις πουθενά ότι είμαι ο πατέρας του Τζον Τέρι. Δεν μπορώ να έχω αυτό το πισωγύρισμα, δεν λέω πως θα πουν κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις”.

Το νέο σκάνδαλο της οικογένειες Τέρι έρχεται επτά μήνες μετά τη σύλληψη της μητέρας του, Σου, για κλοπή αξίας 800 λιρών. Aξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του Άγγλου αμυντικού ζουν χωριστά εδώ και αρκετό καιρό.

Μέσα σε όλο αυτο το κλίμα ο αρχηγός των “μπλε” θα πρέπει να συγκεντρωθεί και να δώσει το παρών στο ντέρμπι της χρονιάς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.


cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου