Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Μπέζος σε νευρική κρίση
Είκοσι χρόνια Μega με Μπέζο σε συσκευασία... δώρου! Πρωταγωνιστής των είκοσι χρόνων του Mega θα είναι ο Γιάννης Μπέζος, καθώς ο σταθμός της Μεσογείων, εκτός των καθιερωμένων, έχει προγραμματίσει να μας προσφέρει και μία ταινία-δώρο, την οποία ο ηθοποιός ετοίμασε το περασμένο καλοκαίρι και εμείς θα απολαύσουμε σε λίγο καιρό.

«Ο Γάμος της κόρης μου» τιτλοφορείται η παραγωγή του καναλιού. Πρόκειται για δίωρη ιστορία στην οποία ο Γιάννης Μπέζος ενσαρκώνει έναν επιτυχημένο άντρα που τα έχει όλα: είναι γοητευτικός, έχει αξιοζήλευτη καριέρα ως ηθοποιός και μια ευτυχισμένη οικογένεια, είναι παντρεμένος με τη Νατάσα (Μπέσυ Μάλφα) και έχει μία κόρη, την Τατιάνα (Ευγενία Δημητροπούλου). Πρόκειται για τον κλασικό πατέρα που θεωρεί ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής του είναι η κόρη του. Οταν διαπιστώνει ότι ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, ο Ιωάννης Ντέλος (Γιώργος Χρυσοστόμου) τον πιάνει... αμόκ. Ο Ιωάννης εισβάλλει στη ζωή του Γιάννη όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γίνεται έξαλλος και προσπαθεί -χρησιμοποιώντας κάθε μέσο- να αποδείξει ότι ο υποψήφιος γαμπρός είναι απατεώνας και ατάλαντος. Θεωρεί ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να σταθεί δίπλα του. Πόσες πλεκτάνες θα σκαρφιστεί και πόσο χαμηλά θα πέσει για να διώξει τον Ιωάννη και από το πλατό της νέας του τηλεοπτικής σειράς και από το σπίτι του;

Το Mega έχει ήδη προβάλλει την πρώτη ταινία που γύρισε ο Γιάννης Μπέζος για τα 20ά γενέθλια του τηλεοπτικού σταθμού («Ευτυχισμένοι μαζί»), ωστόσο για το «Γάμο της κόρης μου» ακόμα δεν υπάρχει ανακοινώσιμη ημερομηνία προβολής. Η επετειακή ταινία είναι έτοιμη από το καλοκαίρι και είναι η μοναδική έκτακτη παραγωγή εν όψει των είκοσι χρόνων του καναλιού!
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου