Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009


Επίσκεψη σε σχολείο

Επίσκεψη στο 6ο Γυμνάσιο Καβάλας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Παρασκευή το πρωί.

Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου έδειξαν ενθουσιασμένοι από την παρουσία των αγαπημένων τους παικτών, ενώ στη συζήτηση που έγινε, ρώτησαν διάφορα θέματα που αφορούν το μπάσκετ, την προπόνηση και το πώς μπορεί κάποιος να γίνει παίκτης στην Α1.

Οι Χριστόφορος Στεφανίδης, Θωμάς Νίκου και Γκέντριους Γκούστας, μίλησαν και έπαιξαν με τους μαθητές σε ένα πολύ φιλικό κλίμα και μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα της Καβάλας με τον Ολυμπιακό.

«Η ομάδα φέτος έχει την ίδια ποιότητα με πέρυσι και ακόμη μεγαλύτερη. Πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα», τόνισε ο Γκέντριους Γκούστας.

«Η καθημερινότητα μπορεί να φαίνεται βαρετή σε σας», σχολίασε ο Χριστόφορος Στεφανίδης, όταν εξήγησε τους μαθητές πως περνάει η μέρα ενός επαγγελματία αθλητή. «Εάν θέλετε να παίξετε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τη σκέψη, ότι θα κάνετε θυσίες».

«Να έχετε ένα στόχο στη ζωή σας και να κάνετε τα πάντα για τον πετύχετε», τους είπε ο Θωμάς Νίκου.

Τους καλαθοσφαιριστές της Ένωσης, συνόδευσαν, ο τήμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Πενταζίδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων&νομική σύμβουλος, Χρύσα Νερατζίδου, ο υπεύθυνης του γραφείου Τύπου, Γιώργος Νελόπουλος, καθώς και η επίσημη μεταφράστρια της ΚΑΕ, Ειρήνη Τσούτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου