Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Νεκροί επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Νεκροί με διαφορά ενός 24ωρου βρέθηκαν δύο επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 28χρονο που διέμεναν σε διαφορετικά δωμάτια στην ίδια πλευρά του κτηρίου με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα να δηλώνει πως επρόκειτο για εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στο αίμα τους. Το αέριο εισέπνευσαν τα θύματα κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.

Οι δυο άτυχοι άνδρες βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα επειδή συμμετείχαν σε ιατρικό σεμινάριο. Ο 27χρονος ήταν ελληνοϊταλικής καταγωγής ενώ ο 28χρονος ήταν από την Καρδίτσα και πατέρας ενός παιδιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια διαρροή μέσα στα δωμάτια ενώ αναβλήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι η αστυνομική προανάκριση, ενώ οι δικαστικές αρχές και ο ΕΟΤ είναι ενήμεροι για το τραγικό συμβάν.

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου