Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ξάνθη :Άκυρώνεται η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Το όχι του γιού του Μάνου Χατζηδάκη ήταν αρκετό για να αλλάξει τον σχεδιασμό της τελετής έναρξης των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης.

Με σχετική επιστολή του ο γιός του συνθέτη απαγόρευσε να ακουστούν τα τραγούδια του πατέρα του. Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης «Μας ενημέρωσαν ότι ακυρώνει την εκδήλωση ο Μάριος Φραγκούλης με την ορχήστρα του Μάνου Χατζηδάκη γιατί μετά από απαίτηση του γιού του Μάνου Χατζηδάκη, θεωρεί ότι οι καλλιτέχνες που πλαισιώνουν όλο το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνονται στη μνήμη στο ήθος και στο μουσικό έργο του Μάνου Χατζηδάκη.

Εν τω μεταξύ εμείς είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να πάνε όλα καλά. Ο γιός του Μάνου Χατζηδάκη είδε ένα τηλεοπτικό σποτ με τους καλλιτέχνες που μετέχουν στις γιορτές και θεώρησε ότι δεν μπορεί να είναι στο ίδιο τηλεοπτικό σποτ. Είναι δική του επιλογή δεν μπορούμε εμείς να πούμε κάτι, η συνέχεια θα δοθεί εκεί που πρέπει. Εμείς πιστεύουμε ότι η Ξάνθη δεν πτοείται από τέτοια γεγονότα. Αντιδράσαμε άμεσα και το σχήμα που θα μετέχει στην τελετή έναρξης ανταποκρίνεται σε όλη αυτή την περίσταση». Έτσι λοιπόν η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί με την φωνή της Αγγελικής Δάρα.
kavalanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου