Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Το ελάφι που κορόιδεψε τον... θάνατο

Η εικόνα θα μπορούσε να είναι από εκπομπή του Animal Planet αφιερωμένη στις αγριόγατες «θύτες» και τα θύματά τους, αλλά ο πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο video δεν είναι ούτε το τσιτάχ, ούτε η ύαινα που διεκδικούν ένα «ψόφιο» ελάφι.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το ελάφι, το σύνηθες «θύμα» στα επεισόδια του σεναρίου της άγριας φύσης.

Το video, που έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο, ξεκινάει δείχνοντας ένα τσιτάχ να δαγκώνει στο λαιμό το «άτυχο» ελάφι.

Μια ύαινα που παρακολουθεί αρχικά από απόσταση, εμφανίζεται και διώχνει το τσιτάχ από το «θήραμα» και αρχίζει με τη σειρά της να το δαγκώνει στην κοιλιά.

Εκείνο δεν προβάλλει καμία απολύτως αντίσταση και όλα συνηγορούν στο ότι είναι νεκρό. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η ύαινα που το αφήνει για μερικά δευτερόλεπτα, προκειμένου να εκδιώξει εκ νέου το τσιτάχ που παραμονεύει.



Αυτά τα δευτερόλεπτα όμως ήταν αρκετά, για να «αναστηθεί» το ελάφι και να αρχίσει να τρέχει ταχύτατα μακριά από τους κυνηγούς του, αφήνοντας «άναυδους» τόσο τους ίδιους, όσο και εκείνους που παρακολουθούν το video.

Η τοποθεσία και ο χρόνος που εκτυλίχτηκε το περιστατικό δεν είναι γνωστά από την πηγή του video, αλλά οι… υποκριτικές ικανότητες του ελαφιού που του έσωσαν τη ζωή, το έκαναν διάσημο στο διαδίκτυο.



zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου