Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Δημοσκόπηση για τις έφηβες κοπέλες του Χονγκ Κονγκ
Αποθαρρυντικά στοιχεία δημοσκόπησης με τις νεαρές κοπέλες να σκέφτονται το «πληρωμένο ραντεβού» για να βγάλουν εύκολα χρήματα

Μια στις τρεις έφηβες στο Χονγκ Κονγκ θα σκεφτόταν την πιθανότητα να κάνει σεξ για να κερδίσει χρήματα, σύμφωνα με τη νέα τάση του «πληρωμένου ραντεβού» που κυριαρχεί στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων κατοίκων.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε 600 έφηβες από 12 ως 20 ετών, το 34% δήλωσε πως θα μπορούσε να θεωρήσει το «πληρωμένο ραντεβού» ως πλήρη απασχόληση.
Το 60% δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο κερδίζει εύκολα και γρήγορα χρήματα, ενώ το 23% επισήμανε πως θα το έκανε μόνο για σεξουαλική απόλαυση.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την Χριστιανική Ένωση του Χονγκ Κονγκ, λίγο μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη 24χρονου ο οποίος δολοφόνησε 16χρονη που γνώρισε μέσω Διαδικτύου.

Από άλλη δημοσκόπηση, στις αρχές του χρόνου, προέκυψε πως οι έφηβες επιλέγουν τα «πληρωμένα ραντεβού» για να μπορούν να πληρώνουν τα ρούχα των διάσημων σχεδιαστών που θέλουν να αγοράζουν, καθώς και άλλα ακριβά προϊόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου